Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da 29 Aralık Cuma günü oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde FB TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç, mücadeleye dair beklentilerini paylaşarak, "İnşallah Allah'ın izniyle başarılı olup, kupayı alıp gelmek istiyoruz. Her final oynayan takım gibi iştahlıyız, arzuluyuz, umutluyuz. İyi olacağını düşünüyoruz." dedi.

Hakem atamasına sert bir eleştiri getiren Koç, "Bize göre buraya atanan hakem doğru bir atama değil. Ama bir başka görüşe göre de eldeki kadro ve geldiğimiz nokta itibarıyla atayacak başka hakem olmadığı söyleniyor. Bize göre bu maç için doğru atama yabancı hakem kullanılmasıydı; hem sahada hem VAR'da. Federasyon da buna çok yakındı ancak o dediğim olay yaşandıktan sonra ne hikmetse her şey birdenbire 180 derece değişiverdi." ifadelerini kullandı.

Olaylı İzmir Derbisi Davasında Tutuklu Sanığa 15 Yıl Hapis Cezası Olaylı İzmir Derbisi Davasında Tutuklu Sanığa 15 Yıl Hapis Cezası

Başkan Koç, hakem performansının maçın kaderini etkileyeceğini vurgulayarak, "Niye yanlış hakem diyoruz? Söz konusu hakemin geçmişte yaşadıkları, kendisiyle ilgili iddia edilenler herkesin malumu. İnşallah bunlar gereksiz iddialardır, biz gereksiz endişe ediyoruzdur ve hakemin konuşulmadığı bir derbi oynarız." şeklinde konuştu.

Kaynak: haberler.com