Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe, 2 yaşına girdi. Tatlıtuğ ve Dizer çifti, oğullarının doğum gününü kutlamak için özel bir etkinlik düzenledi. Kutlamaya birçok ünlü isim katıldı, ancak dikkat çeken isimlerden biri Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te evlenmişti ve 2022 yılında Kurt Efe adını verdikleri oğullarını kucaklarına almışlardı. Çift, özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor ve bu nedenle pek fazla medyada yer almıyorlar.

Hasan Can Kaya, 5 saatlik omuz ameliyatının ardından taburcu edildi Hasan Can Kaya, 5 saatlik omuz ameliyatının ardından taburcu edildi

Kurt Efe'nin 2. doğum günü partisi oldukça eğlenceli geçerken, Tatlıtuğ çiftinin mutluluğu da görülmeye değerdi. Partide Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu da yer aldı. Kobal, Instagram hesabından eşiyle Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğraf kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve gündem oldu.

Editör: Ds Haber