Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara aktarılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, bu programa bugüne kadar toplamda 80,4 milyar lira destek sağlandığını belirtti.

Sahte Kız Çocuğu Profiliyle Dolandırıcılık Yapan Çete Çökertildi Sahte Kız Çocuğu Profiliyle Dolandırıcılık Yapan Çete Çökertildi

Sosyal yardım programlarının etkinliğini artırma hedefiyle hareket ettiklerini vurgulayan Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik verdikleri desteği sürdürmek için çalıştıklarını ifade etti. Bu doğrultuda, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay toplamda 4 milyar lira ödeme yapacaklarını açıkladı.

Bakan Göktaş, gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını belirtti. Bu kapsamda, sosyal yardımların bütüncül bir şekilde uygulandığını ve herhangi bir ayrım yapılmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine erişilebilir hizmetler sunduklarını vurguladı.

Kaynak: KARAR