Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle'de düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, belediye bütçelerini hazırlarken yerel yöneticilerin, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini aldıklarını vurguladı.

Ayrıca, şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, belediyenin gerçekleştirdiği ihalelerin canlı yayınlandığını ve Sayıştay raporlarında belediyenin harcamalarının görülebileceğini ifade etti.

Yavaş, Ankara'daki içme suyu hattı projelerinden bahsederek, Çamlıdere, Beypazarı, Ayaş ve Güdül'e yeni bir su hattı projesinin yapıldığını aktardı.

Ayrıca, Yenimahalle ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini, asfalt, kavşak ve kaldırım yapımı gibi uygulamaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Konuşmasında emeklilere yönelik yapılan yardımlara da değinen Yavaş, AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok'un açıklamalarını eleştirerek, 6 aydır emeklilere destek verdiklerini ve bu desteği artırdıklarını belirtti.

Yavaş, "İstanbul adayları da biz de emekliye 2 bin 500 lira vereceğiz diyor, Ankara adayı da 5 bine çıkardı. 6 aydır aklınız neredeydi? 6 aydır bu insanlar ne yer ne içer düşünmediniz mi? Emeklilerin durumunu da yeni keşfettiler" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kurultay'ında seçim ikinci tura kaldı İYİ Parti Kurultay'ında seçim ikinci tura kaldı

Yavaş, Keçiören'de gerçekleştirilen sosyal destek projelerine de değindi ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, diğer ilçe belediye başkan adaylarına destek çağrısında bulunarak, birlikte hareket ederek Ankara'ya hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da göreve başladığından beri ilçede hayata geçirdikleri hizmetleri paylaştı. Açılışa, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile CHP'nin ilçe belediye başkan adayları da katıldı. (Cumhuriyet)

Editör: DS Haber