Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, borç-alacak meselesi nedeniyle husumetli akrabalar arasında çıkan anlaşmazlık sonucunda evlerine düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi ağır yaralandı. Akşam saatlerinde Kızıltepe ilçesi kırsal Elmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, şahıslar borç-alacak anlaşmazlığına bağlı olarak uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirdi.

Saldırı sonucunda evde bulunan 60 yaşındaki Fatma Ç., ağır yaralanarak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Fatma Ç.'nin tedavisi hastanede devam ederken, jandarma ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Öğretmenlere görev yerlerine dönüş hakkı Öğretmenlere görev yerlerine dönüş hakkı

Husumetli akrabalar arasındaki bu silahlı saldırı, bölgede güvenlik endişelerini artırırken, jandarma ekipleri saldırıyı gerçekleştiren veya gerçekleştirenleri tespit etmek ve adalete teslim etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kamu güvenliğini sağlamak ve benzer olayların önüne geçmek için alınacak önlemler de bu çerçevede değerlendiriliyor.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi