Ülkemizin en ünlü oyuncularından olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisindeki rolüyle hayran kitlesi oldukça artarak hayran kitlesini büyütüyor. Bir markanın yüzü olan ünlü oyuncu, markanın lansmanı  için Pakistan'a gitti. Lansmanda hayranlarının akınına uğrayan Özçivit, az kalsım ezilme tehlikesi geçiriyordu. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle tehlike engellendi.

ATV'de sevilerek izlenilen Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit, dizinin birçok ülkeye satılmasıyla dünya çapında da ününe ün kattı.

EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Burak Özçivit, parfüm markasının yüzü olduğu bir lansmana katılan ünlü oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında şaşkına döndü. Burak Özçivit'i yakından görmek ve görüntülemek isteyen hayranlar izdiham yarattı. Özçivit'te dahil pek çok kişi  ezilme tehlikesini güvenlik görevlileri sayesinde atlattı.

Tuğba Özerk: Sahnedeki Performansının Ardından Hasta Kedisi Patron'a Koştu Tuğba Özerk: Sahnedeki Performansının Ardından Hasta Kedisi Patron'a Koştu

Yakışıklı oyuncudan henüz o anlar için bir açıklama gelmedi. Görüntüleri izleyen kullanıcılar 'İyi adam ezilmemiş', 'Bu nasıl sevgidir böyle' gibi yorumlar yağdı.

Editör: Haber Merkezi