MSB: Yasa Dışı Yollarla Girmeye Çalışan 2 Kişi Yakalandı, 40 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi MSB: Yasa Dışı Yollarla Girmeye Çalışan 2 Kişi Yakalandı, 40 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, yarın için Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, bölgede öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak yağışlar, İstanbul, Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli'nde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde gerçekleşecek.

Ayrıca, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde başlayacak olan yağışların zamanla havanın soğumasıyla birlikte kuvvetli karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde ise kuvvetli kar yağışına dönüşmesi beklenmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, olumsuz hava koşulları nedeniyle bölge sakinlerini sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile kar yağışı beklenen yerlerde buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Halkın güvenliği için alınacak önlemlere titizlikle riayet edilmesi, güncel hava durumu bilgilerinin takip edilmesi önem taşımaktadır.

Kaynak: karar