Matthew Perry'in vefat haberi, hem milyonlarca hayranını hem de Hollywood topluluğunu derinden etkiledi. Friends dizisinin unutulmaz karakteri Chandler Bing'i canlandırarak televizyon tarihine damgasını vuran Perry'in vefatı, tüm dünyada büyük bir üzüntü yarattı.

Perry'nin 28 Ekim'de Los Angeles'ta hayatını kaybetmesi, sevenleri arasında büyük bir boşluk yarattı. Henüz ölüm nedeni netlik kazanmamış olsa da, Perry'ye yapılan otopsi sonuçları ve toksikoloji raporu beklendi. Ünlü aktörün cenazesi Forest Lawn Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlandı ve burada birçok ünlü ismin mezarı bulunuyor.

Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer'ın cenaze törenine katılması, Perry'nin ne kadar sevildiğini ve saygı gördüğünü bir kez daha gösterdi. Matthew Perry, unutulmaz karakteri ve eğlenceli esprileri ile her zaman hatıralarımızda yaşayacak.

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı: Hepimiz  senin için buradayız... Elveda arkadaş! - Haberler

MATTHEW PERRY'NİN SON GÜNÜNE DAİR ÇARPICI DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Matthew Perry'in ölümüyle ilgili detaylar hayranlarını ve kamuoyunu derinden etkiledi. Perry'nin 10 sezon boyunca Chandler Bing karakterini canlandırdığı ünlü sitcom dizisindeki başarısı, onun unutulmaz bir oyuncu olarak hatırlanmasını sağladı.

28 Ekim'de yaşamını yitiren Perry'nin ölüm anındaki detaylar, onun ani vefatının şaşırtıcı olduğunu gösteriyor. Jakuzide bulunduğunda tepkisiz olması, olayın trajik bir şekilde geliştiğini vurguluyor. Perry'nin kişisel asistanının eve dönüşünde yaşadığı acı an, tüm hayranları etkiledi. Acil müdahale ekiplerinin kalp krizi çağrısının ardından Perry'nin hayatını kaybetmesi, trajik bir sona işaret ediyor.
 

BİR HAFTADIR "YORGUN" HİSSEDİYORDU
Ayrıca, Perry'nin son dönemde "yorgun" hissettiğine dair bilgiler, sağlık sorunları hakkında daha fazla soru işareti yaratıyor. Uyuşturucu madde bulunmamış olması, ancak antidepresanlar ve diğer ilaçların bulunması, Perry'nin sağlık durumu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Unutulmaz bir oyuncu olan Matthew Perry, sevenleri tarafından her zaman özlemle anılacak(haber global)

Survivor All Star'da Takım Değişikliği ve Çarpıcı İddialar Survivor All Star'da Takım Değişikliği ve Çarpıcı İddialar

Editör: Haber Merkezi