Ünlü oyuncular Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evlilikleri yılın başında 'boşanacaklar' haberleriyle sık sık gündeme gelmişti. Çift iddiaları her defasında reddetmiş, her şeyin yolunda gittiği yönünde açıklamalar yapmıştı.

Ünlü çift en sonunda ise geçtiğimiz aylarda el ele geldikleri adliyeden yine el ele ayrılarak boşanmıştı. Boşanmanın ardında Aslantuğ'un Onan'a ihaneti gündeme oturmuştu.

İhanet iddialarını yalanlayan ilk açıklamayı ise Arzum Onan sosyal medya hesabından yapmış, "Boşanmayı Mehmet istedi' diyerek "29 Mayıs boşanma tarihimiz dışındaki bu yalan iddialar alenen kötü niyet barındırmakta, amaçlı yapılmaktadır. Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek!" ifadelerini paylaşmıştı.

30 yıllık bir aşk hikayesinin erkek tarafıyım' diyen Aslantuğ, sessizliğini aylar sonra sosyal medya hesabında bozdu.

Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti" Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti"

'ÇOK ZARİF, ÇOK ASİL BİR DUYGUYLA 30 YIL GEÇİRDİM'

Erkekler kadar kadınların da bir çoğunun 'can yakıcı' olduğunu söyleyen Aslantuğ, kendi ilişkisini bu durumun dışında tuttu:

Erkeklerin önemli bir kısmı can yakıyor. Bana göre kadınların da önemli bir kısmı can yakıyor. Kendi ilişkimden zinhar bağımsız söylüyorum. Çünkü ben bu fukaranın görüp, görebileceği çok zarif, çok asil, bir duyguyla bir muhatap ile 30 yıl geçirdim. Oraya saygım sonsuz. Ben oraya ihanet etmedim.

ACI ÇEKTİM, ÜZÜLDÜM'

Boşanmayı isteyen tarafın kendisi olmadığının altını çizen Mehmet Aslantuğ, 'kolay olmadı' dedi.

Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı. Acı çektim, üzüldüm, aylarca kelimeler bulmaya çalıştım filan, filan, filan...(karar)

Editör: Haber Merkezi