Yeni bir kampanya başlatacaklarını dile getiren Mehmet Büyükekşi "Bize yakışmaz" sloganıyla futbolumuz için bir kampanya başlatacağız. Yılmaz Erdoğan, Derya Uluğ, Acun Ilıcalı gibi ünlü isimler, futbolcular ve başkanlar da buna dahil olacak.

TFF'nin tek başına kampanyası olmayacak. Kulüpler Birliği ile görüştük. Bu kampanyayı kamu spotu haline getireceğiz. Küfür, şiddet için değil, stadyumlara güzelliklerin yaşandığı bir yer olması için gelmeliyiz. RTÜK de kamu spotu olması için destek sağlayacak" diye konuştu.

Euro 2032 için başvuruların yapıldığını belirten TFF Başkanı "EURO 2032 için İtalya ile beraber 9 Ekim'de UEFA'da sunum yapacağız. Turnuvayı alırsak 10 Ekim'den sonra 9 senelik süreç başlıyor. İtalya ile 5'er şehirde oynatacağız, her şey yarı yarıya olacak.

Tek olan iki şey var; açılış maçı ve final maçı. Bu iki maçın yerleri şu anda belli değil. 2026 senesi sonuna kadar 80 bin kişilik stadyum imkanını kim sağlarsa final maçı onun olacak. Aynı anda tamamlanırsa kura çekilecek" şeklinde konuştu.

Süper Lig için yeni marş ve arma konusunda Şampiyonlar Ligi ile çalışan firmayla anlaştıklarını da söyleyen Büyükekşi "Süper Lig'e bir marş ve yeni bir logo hazırlayacağız. Garo Mafyan bir marş hazırlıyor bizim için. Şampiyonlar Ligi gibi Süper Ligi'nde yeni bir marşı olacak. Süper Lig'in yeni logosu için de Şampiyonlar Ligi logosunu yapan kişiyle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kuntz'un milli takımdan ayrılış zamanını de bildiren Mehmet Büyükekşi "Avrupa Şampiyonası yolunda 3 maçımız var, kaybedilmiş bir şey yok. Japonya maçının sonucu hiç önemli olmadığını söylemiştim, böyle bir röportaj vermiştim. Bunların hepsine inanıyordum.

Panathinaikos'un Fatih Terim Kararı: Yolları ayrılıyor Panathinaikos'un Fatih Terim Kararı: Yolları ayrılıyor

Japonya maçının arkasından ben birlik beraberlikten bahsediyordum, Kuntz şikayet ediyordu. Baktım ki oyuncular ile hoca arasındaki bağlar kopmuş. Bundan sonrası risk olacaktı. Soyunma odasına girdim ve kendisini çok sinirli gördüm. Geçmiş olsun dileklerimi iletip çıktım.

Hakan Çalhanoğlu takımımızın kaptanı. Diğer oyunculara hoca ile ilgili bir şey söylenmedi. Ayrılık kararı hep birlikte alındı. Hamit Altıntop tek başına karar almıyor. Öyle bir yetkisi de yok. Yönetim olarak karar alıyoruz. Hedefimiz de başarılı olmak" şeklinde konuşmalarını bitirdi. (Karar)

Editör: Haber Merkezi