Memleketi Partisi Sözcüsü, Kamu Politikası ve Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve partinin kurucularından Prof. Dr. İpek Özkal Sayan istifa etti.

İstifasını sosyal medya hesabından açıklayan İpek Özkal Sayan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yaptığım her iş, yazdığım her söz, söylediğim her şey içtendi, severekti. Bu süreçte benden desteğini, sevgisini esirgemeyen herkese, parti emekçilerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız."

6-7 Milletvekili Daha CHP'ye Katılabilir! Kulisleri Sallayan İddia 6-7 Milletvekili Daha CHP'ye Katılabilir! Kulisleri Sallayan İddia



'TAMAMEN KİŞİSEL'

İpek Özkal Sayan, istifa kararının tamamen kişisel olduğunu ve istifasının ardından partide yaşanan ani değişikliği memnuniyetle karşıladığını söyledi. Özkal Sayan, "Memleket Partisi’ne bundan sonraki siyaset arenasında başarılar dilerim." dedi.

"Aldığım istifa kararı tamamen kişiseldir. İstifam sonrasında partide “ani” bir değişim ve dönüşüm kararı verilmiştir. Böyle bir oluşumun önünü açmak benim açımdan mutluluk vericidir. Memleket Partisi’ne bundan sonraki siyaset arenasında başarılar dilerim."



'ÖZGÜR ALANDA SİYASETE DEVAM'

Parti üyeliğinden istifa ettiğine dair ekran görüntüsünü de paylaşımına ekleyen Özkal Sayan, "Siyasete özgür alanda devam edin" dedi.

İpek Özkal Sayan şunları söyledi:"Siyaset ilkelerin için mücadeledir! İyi bilirim! Ama mücadele edilen kişi “ben”sem yakışanı gitmektir! Verdiğim tüm emekler helal olsun… Daha evvel görevlerimi bıraktığım, kurucularından olduğum partimden istifa ediyorum! Özgür alanda siyasete devam…" 

Kaynak: karar