Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık İYİ Parti'den İstifa Etti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık İYİ Parti'den İstifa Etti

Memleket  Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul'da katıldığı aday tanıtım toplantısında partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayının Berk Hacıgüzeller olduğunu açıkladı.

Etkinlikte partisinin adaylarını tanıtmak amacıyla konuşan İnce, konuşmasına hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek başladı. Yerel seçimlere dikkat çeken İnce, "Mart seçimlerinden sonra Türkiye bambaşka bir yola girebilir." Erdoğan'ın seçim bölgelerinde kullandığı "tehdit" diline tepki gösteren İnce, her şeye karar veren "tek adam" olduğunu söyledi.

BERK HACIGÜZELLER KİMDİR?

8 Kasım 1966'da İstanbul'da doğdu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi Bilimler ve Yönetim Fakültesi İşletme Bölümü'nde, yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi'nde "Yönetim ve Organizasyon" alanında tamamladı. Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Kariyerine Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim Şirketinde başlamış olup, kamu ve özel sektör kuruluşlarında uluslararası denetim ve yönetim standartları kapsamında denetim çalışmaları yapmıştır. Daha sonra çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetici görevlerinde bulundu.

Kaynak: karar