Heyecanla beklenen süper kahraman oyunu Marvel 1943: Rise of Hydra'nın ilk fragmanı yayınlandı. Marvel Games ve Skydance New Media işbirliğiyle geliştirilen bu yapım, İkinci Dünya Savaşı'nı temel alarak oyuncuları epik bir maceraya davet ediyor.

Oyunun yeni fragmanı, içerisinde Kaptan Amerika ve Black Panther gibi sevilen karakterlere yer vererek meraklıların heyecanını artırıyor. Tek oyunculu ve hikaye odaklı bir deneyim sunacak olan oyun, dört farklı kahramanın Hydra'ya karşı savaşını konu alacak.

Instagram, Özel Mesajlarda "Yazıyor" İbaresini Kapatma Özelliği Getiriyor Instagram, Özel Mesajlarda "Yazıyor" İbaresini Kapatma Özelliği Getiriyor

Skydance New Media'nın geliştiricisi olduğu oyunda, oyuncuları takım çalışmasına teşvik eden bir deneyim sunulması hedefleniyor. Her bir karakterin farklı yeteneklere sahip olacağı belirtilirken, bu yeteneklerin savaşta nasıl kullanılacağı oyuncunun becerisine bırakılacak.

Marvel 1943: Rise of Hydra'nın 2025 yılında konsol ve PC platformları için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Geliştirme sürecinin ilerlemesiyle birlikte daha fazla detayın ortaya çıkması beklenirken, oyuncuların bu sürükleyici dünyaya çekecek birçok deneyimli geliştiricinin katıldığı belirtiliyor.

Kaynak: karar