Mersin'in Tarsus ilçesinde, 7 gündür kayıp olarak aranan 17 yaşındaki Serkan Fidan'ın cansız bedeni sulama kanalında bulundu. Olay, Atalar-Yeşiltepe mahalleleri arasındaki sulama kanalında hareketsiz yatan bir kişiyi görenlerin durumu jandarmaya bildirmesiyle ortaya çıktı.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Cansız Bedeni Bulundu

Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, kanaldan çıkardıkları cesedin Serkan Fidan'a ait olduğunu belirledi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset, adli tıp kurumuna kaldırıldı. Serkan Fidan'ın kaybolmadan önce, Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinden markete ekmek almak için çıktığı öğrenildi.

Aile Kayıp Başvurusunda Bulunmuştu

Serkan Fidan'ın ailesi, 1 Haziran'da kayıp başvurusunda bulunmuştu. Günler süren arama çalışmaları sonucunda acı haber, sulama kanalında bulundu. Ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA