Ünlü oyuncu Merve Dizdar ve Cihan Ayger, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi. Son olarak Star TV'de yayınlanan "Ömer" dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, bir süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile evlendi.

Aşklarını Gözlerden Uzak Yaşadılar

Merve Dizdar, 2021 yılında Gürhan Altundaşar’dan boşandıktan sonra aradığı aşkı Cihan Ayger'de buldu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, evlilik haberleriyle sevenlerini mutlu etti.

"ARKADAŞ KALARAK AYRILDIK"

Merve Dizdar, 2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar ile ayrılık kararını şu sözlerle duyurmuştu: "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum."

Cihan Ayger'in Önceki Evliliği

Cihan Ayger de 2020 yılında Elif Boyner’le nikah masasına oturmuş, ancak evlilikleri bir yıl sürmüştü.

Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım

Merve Dizdar'ın Kariyer Başarısı

Merve Dizdar, yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filmi ile 76. Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştu.

Kaynak: cumhuriyet