İYİ Parti'nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan İlk Sözler İYİ Parti'nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan İlk Sözler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ilk mitingini gerçekleştirdi. Mersin Millet Bahçesi'nin yanındaki alanda düzenlenen mitingde, "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" sloganıyla MHP lideri konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasında özellikle muhalefeti ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alan ifadeler dikkat çekti. "Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır." diyen Bahçeli, belediyenin uygulamalarını eleştirdi ve şunları söyledi: "Slogan milliyetçiliği, dedikodu belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin'i yorgun düşürmüştür."

Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerini sürdürerek, "Mersinli kardeşlerimi düşünen, dertlerine derman olan, darda ve zorda kalan insanlarımızı sahiplenen, bu kentin lehine taş üstüne taş koyan bir belediye yönetiminden ortada ne iz ne de eser vardır." ifadelerini kullandı.

MHP lideri, Mersin'i AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "hediye" etme çağrısında bulunduğu kısmında ise şunları dile getirdi: "Son söz olarak söylüyorum: Aziz Mersinliler, bütün ilçeleriyle, dağda bayırda ovada yaşayan bütün vatandaşlarımızla, Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?

Kaynak: cumhuriyet