Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Eskişehir'deki Şehit Anıl Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Programda, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun siyasi söylemlerini sert bir dille eleştirdi.

Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken ifadeleri şöyle oldu: "CHP'nin şehirlerimizi geleceğe hazırlamak gibi bir derdi yok. Güya değişim diye gelen CHP'nin yeni genel başkanı ışık hızıyla tek parti faşizminin kendinden başka fikri olmayan bir zihniyete büründü. Eski genel başkanı derseniz o da kendini gündemde tutmak için yarısı yalan yarısı yanlış ama tamamı cehalet dolu sözlerle bize sataşmaya çalışıyor. Biz nelerle uğraşıyoruz onlar küçük hırslarla siyaset oyunları oynuyorlar.

Özgür Özel o fotoğrafı açıkladı Özgür Özel o fotoğrafı açıkladı

CHP'nin eski genel başkanının derdi sessiz sedasız bir şekilde koltuğuna geri dönmektir. Varsın onlar kendi kısır siyasetlerinin kavgalarının içinde olsunlar. Bizim öyle bir derdimiz yok. Onlar kavgalarının içinde boğulup gitsinler biz eser siyasetiyle milletimizi gururlandırmaya devam edeceğiz."

Kaynak: haberler.com