MHP, 218 belediye başkanının katılımıyla Kızılcahamam'da kampa giriyor. 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirileceği kamp, 3 gün boyunca devam edecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde gerçekleşecek olan kamp, öncelikle seçim sonuçlarına yönelik detaylı analizlerin yapılacağı bir platform olacak.

Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

Kamp süresince, yerel seçimlere yönelik olarak hazırlanan "Üretken Belediyecilik" başlıklı seçim beyannamesi de detaylı bir şekilde ele alınacak. Ayrıca, davet edilen bazı akademisyenler tarafından "Belediyelerde Stratejik İletişim ve Yönetim Modeli" ile "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü - Riskli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm" gibi konularda sunumlar gerçekleştirilecek.

Kampta, şehircilik anlayışı bağlamında doğal afetlere karşı belediyelerin alması gereken önlemler ve kentsel dönüşüm konuları da geniş çapta ele alınacak. Ayrıca, belediyelerdeki mali durum ve bütçe yönetimi de kampın önemli gündem maddelerinden biri olacak.

Kaynak: DÜNYA