Artan fiyatlar nedeniyle geçinmekte zorlanan herkesi sevindiren o açıklama sonunda geldi. Milyonlarca emekli, asgari ücretli ve memura kallavi bir zam geliyor. Uzman isim “Tarihi bir zam” diyerek o tarihi işaret etti. Herkes o tarihi beklesin bu zamlar herkesin cebini de yüzünü de güldürecek.

Hayat pahalılığı ve enflasyon derken vatandaş da elindeki parayla geçinemez oldu. Artan fiyatlar nedeniyle zam beklentisi oluşurken konu hakkında yapılan açıklamalarda yakından takip ediliyor. Milyonlarca emekli, asgari ücretli ve memuru sevindirecek o açıklama geldi. Eylül ayı sonuna yaklaşırken herkesin merakla beklediği zam müjdesi. Uzman isim “ Tarihi bir zam” diyerek müjdeyi patlattı. O tarihte herkes hesaplarını kontrol etsin. İşte yeni zam tarihi…

EMEKLİ, MEMUR, ASGARİ ÜCRETLİ...

Milyonlarca Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR üyesinin büyük bir heyecanla beklediği 29 Ekim tarihine dair Cumhuriyet primi ve ekim ayı aralık zammına ilişkin detaylar netleşiyor. Bu önemli gelişmeler, emeklilerden tutun da ülkenin yarıdan fazlasını ilgilendiren asgari ücret zammıyla birlikte yakından takip ediliyor. Özellikle, bu yıl içerisinde en düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesi sonrasında, 2024 yılında benzer bir iyileştirmenin yapılması bekleniyordu ve bu konuda önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte tüm bu konularla ilgili heyecan yaratan son açıklama:
Ekonomi üzerine 13 Dakikada Ekonomi adlı YouTube programında değerlendirmelerde bulunan Ziraat Prof. Dr. Şenol Babuşcu, emeklilere ve asgari ücretlilere yapılacak olan zamlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bir sigara grubuna daha zam geldi! En pahalısı 70 TL! Bir sigara grubuna daha zam geldi! En pahalısı 70 TL!

TARİHİ BİR ZAM GELİYOR

Emeklilere verileceği söylenen "5 bin TL Cumhuriyet primi" ve genel zamlar konusunda konuşan Prof. Dr. Babuşcu, öncelikle emeklilerin yıl sonuna kadar bir süre beklemesi gerektiğini öngördü. Ancak Ocak ayı yaklaştıkça, emeklilerin, memurların ve asgari ücretlilerin tarihinde görülmemiş büyük zamlarla karşılaşacağını belirtti.(Karar)

Editör: Haber Merkezi