Ankara yönüne doğru seyir halinde olan Büşra Ünlükoç (24) yönetimindeki 45 AFU 587 plakalı minibüs, kavşakta Kadir Kaya'nın (42) kullandığı 45 T 9454 plakalı taksiyle çarpıştı.

Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Çarpışma sonucu minibüs sürücüsü Büşra Ünlükoç, kucağındaki kızı Eylül Mavi Ünlükoç, annesi Ayşe Tayfun (48), Seda Soylu (20) ile taksi şoförü Kadir Kaya ve yolcusu Sadrettin Özyürek (41) yaralandı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hızla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak durumu ağır olan 3 yaşındaki Eylül Mavi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Eylül Mavi Ünlükoç'un cenazesi, bugün Manisa'nın Ahmetli ilçesi Kendirli Mahallesi'nde toprağa verildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen bu trajik kazada hayatını kaybeden Eylül Mavi Ünlükoç, ailesi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Kazada yaralananların ise tedavileri tamamlandıktan sonra sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yetkililer, kazanın sebebini araştırmaya devam ediyor

Kaynak: DHA