İstanbul'da arazi aracıyla bir grup insanın arasına çarpan T.R. (16), 1 kişiyi öldürdü, 4 kişiyi de yaraladı. Mısır'a kaçak eşya sokan annesi yazar Eylem Tok hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. GÜNAYDIN ​​​​​​​​​​​​​​Türkiye'de yaşanan olayla ilgili yazısında yazan Mevlüt Tezel, şunları söyledi:

"Bence çocuklarının suça bulaşmasına vesile olan ebeveynler de ceza almalı! 

Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim' Simge Sağın : 'Şampiyonluk kutlamalarına iyi ki de gitmişim'

Bunun bir örneği geçtiğimiz ay ABD'de yaşandı. Bir okul baskınında dört kişiyi öldüren çocuğun annesi de hapse atıldı. 16 yaşında ehliyeti olmayan bir çocuğa araba vermenin ve bir insanın hayatını kaybetmesine vesile olmanın da bir cezası olmalı!'' dedi.

İstanbul Kemerburgaz'da ehliyetsiz sürücü T.C.'nin (16) neden olduğu kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

Olayın ardından yazar Eylem Tok'un oğlu T.C.'yi yurt dışına kaçırdığı ortaya çıktı. 



TC'nin olay yerinden kaçarak mağdurların cep telefonlarını aldığı iddia edildi. Ancak bu iddiaları doğrulayacak bir bilgi bulunmuyor.



Tok da bu suçlamaları reddetti ve uzun bir özür mesajı yayınlayarak şunları söyledi: "Oğlum olay gerçekleştiğinden beri her gün ağlıyor ve şöyle diyor: 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Ben de bir anneyim, beni de anlayın, teslim olacağız..." dedi.


 

Eğer T.R. Eğer sarhoş olmasaydı, telefonu açıp ambulans çağırmasaydı şartlı tahliyeyle serbest bırakılabilirdi.

Kaynak: SABAH