İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen "Mahzen-4" operasyonlarında organize suç örgütü "Süleler"in imha edildiğini ve liderinin de aralarında bulunduğu 9 şüphelinin yakalandığını söyledi.

Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, boyutları ne olursa olsun, kamu huzurunu bozan organize suç örgütlerine tolerans göstermeyeceklerini, bunları yok edip adalet önüne çıkarmakta kararlı olduklarını söyledi. 

Mersin'de düzenlenen "Mahzen-4" operasyonunda "Süleler" adlı organize suç örgütünün imha edildiği bilgisini paylaşan Yerlikaya, operasyonlarda çete liderinin de aralarında bulunduğu 9 şüpheli suç örgütü üyesinin yakalandığının altını çizdi. 

Yerlikaya, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nün çalışması sonucunda organize suç örgütüne üye olan şüphelilerin, birçok iş yerinde kâr amaçlı suç örgütü kurma, kasten öldürme ve silahlı saldırı suçlarını işlediklerinin tespit edildiğini söyledi. , konutlar. ve araçlar, uyuşturucu kaçakçılığı, nitelikli sahtekarlık, silah kaçakçılığı ve mühimmat ve operasyonlarda 5 kişinin öldüğünü, lisanssız bir silah, birkaç miktarda uyuşturucu, çok sayıda kartuş ve balistik yelek ele geçirildiğini belirtir.

Bakan Yerlikaya, operasyonları yürüten polisleri tebrik etti.

Kaynak: HABERLER.COM