Antalya'da motokurye olarak çalışan 32 yaşındaki Ali Diken'in 20 Aralık'tan beri haber alınamaması üzerine ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ancak, trajik olayın aydınlatılması, bir televizyon programına katılan garson Zeynel Boyacı'nın itiraflarıyla gerçekleşti.

Programda konuşan Zeynel Boyacı, kurye Ali Diken'i öldürdüğünü itiraf etti ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Boyacı, Diken'e yönelik saldırısının nedenini ağır küfür ve hakaretler olarak açıkladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Boyacı'nın işaret ettiği yerde Ali Diken'in cansız bedenine ulaştı. Aynı noktada battaniyeye sarılı şekilde bulunan bir cesedin ise Zeynep Ece Aksay'a ait olduğu belirlendi.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Zeynel Boyacı 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, eşi İlknur Boyacı hakkında ise 'konutu terk etmeme' şartıyla denetimli serbestlik kararı verildi.

Zeynep Ece Aksay'ın babası Mustafa Aksay, olayın aydınlatılmayan yönlerinin olduğunu belirterek, Zeynep'in ablası İlknur'un daha fazla ceza almasını istediklerini dile getirdi.

Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Bu trajik olayın ardından, emniyet birimleri ve mahkeme süreciyle birlikte ailenin acısı ve adalet arayışı devam ediyor.

Kaynak: sözcü