Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'nin kendisine yönelik taleplerine sert bir yanıt verdi. İnce, CHP'nin "belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı" talebine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnce, yaptığı açıklamada, "Bana kaset kumpasını kuranları baş köşede ağırlayıp, aday gösterdiler. Bunlar beni istemiyorlar. Bir ilçe istemişim vermemişler, aferin size aferin. Ali Babacan'a onlarca vekil verirken iyi de İnce'ye bir belediye mi veremediniz? Utanmıyor musunuz? Bunlar komik çocuklar ya." şeklinde konuştu.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in, "İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu." şeklindeki açıklamasına da tepki gösteren İnce, parti içinde yaşanan tartışmalara ve kendisine karşı yapılan muameleye değindi.

Öte yandan, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in, İnce'nin taleplerini ifade ettiği açıklamalarına ilişkin ise "Süreç, parti tabanımızın ve örgütümüzün kabul edemeyeceği bir noktaya taşınınca müzakerelerin tıkanması üzerine bugünkü açıklamayı yaptı." şeklinde bir değerlendirme yaptı.

İYİ Parti Kurultay'ında seçim ikinci tura kaldı İYİ Parti Kurultay'ında seçim ikinci tura kaldı

Kaynak: haberler.com