'Acemi Cadı', 'Aşk Yeniden', 'Küçük Sırlar', 'Kuzey Güney' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi televizyon dizilerinde rol alan ve son dönemdeki açıklamalarıyla gündeme gelen Merve Boluğur. Eser Yenenler, YouTube'daki "Linç@" adlı programında "Ben mutlu bir yuvam olsun istedim... Çok acıklı konuştum ama! Hep bir erkek çocuğum olsun istedim." dedi.

Boluğur'un sözlerinin ardından sosyal medyada eski eşi Murat Dalkılıç'a yönelik özel bir video hazırlandı.

'HEDEF GÖSTERİLEN KİŞİ BEN DEĞİLİM'

Boluğur hayranlarının kendisine gönderdiği videoya tepki gösteren Dalkılıç, Instagram hesabında yayınladığı videoda şunları söyledi:

"Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim.

4. kez evlenen Ebru Gündeş boşanıyor mu? 4. kez evlenen Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bir bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu."

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur 2015 yılında evlenmiş ve 2017 yılında boşanmıştı. Boluğur'un Dalkılıç'tan sonra 2022 yılında DJ Mert Aydın ile olan ikinci evliliği sadece 53 gün sürmüştü.

Kaynak: karar