Anadolu Efes Türk Telekom'u 99-79 Yenerek Seride 1-0 Öne Geçti Anadolu Efes Türk Telekom'u 99-79 Yenerek Seride 1-0 Öne Geçti

Murat Sancak’tan ‘Yeni Stat’ Çağrısı: Adana Demirspor Başkanı, Fenerbahçe Maçı Sonrasında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan ve maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Yukatel Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak, maçın tek eksik noktasının gol olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Maç sonrasında stadyum çıkışında basına konuşan Sancak, oyunun genel olarak iyi geçtiğini ifade ederek, "Tek eksik goldü. İki takım gol atabilseydi, daha güzel olurdu. Futbolseverlere güzel bir maç izletmiş olurduk. Mücadelesi üst düzeyde olan bir maçtı." dedi.

Hakemin performansını genellikle iyi bulduğunu belirten Sancak, Fenerbahçe yöneticileriyle aynı görüşte olduklarını dile getirdi. Ayrıca, maçın kaderini değiştirecek bir olayın olmadığını vurguladı.

Sancak'ın dikkat çeken açıklamaları şu şekilde devam etti:

“Yeni Adana Stadı’nda iki takım maç oynuyor. Adanaspor cuma günü oynadı. Çok önemli isimler bu zeminde oynuyor. Bir sakatlık olursa belki sahanın 1-2 yıl masrafına eş değer bir gider olur. Maalesef böyle sıkıntılar oluyor. Bakanlığın bir an önce çözüm bulması lazım. Geçen Sayın Bakanımızla görüştük. Adana’ya 15 bin kişilik stat yapılması lazım. Çünkü Adana Demirspor, Adanaspor ve Adana FK daha var. 3. lige çıkacak bir iki takım var. Bir stat kaldırmıyor. Sakatlıklara da sebebiyet verir. Rica ediyorum sayın Bakanımdan, bir an önce buraya el atıp, 15 bin kişilik bir stat daha yapılması lazım.”(Sözcü)

Editör: Haber Merkezi