Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme:  Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme: Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var

Mersin Anamur'da muz yatırımlarıyla tanınan işadamı Hasan Çatkaya'nın Ankara'da gayrimenkul işine giriş yapması, vatandaşlardan para toplaması ve projelerinde yaşanan gecikmeler konusundaki iddialar tartışmalara neden oldu. Çatkaya'nın, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin imarlı arazileri üzerinde ada ve parsel numarası belirtmeden vatandaşlardan para topladığı öne sürülüyor.

Ankara'da "Çatkaya Gayrimenkul" adlı bir firma kuran ve kooperatif projeleri geliştiren Hasan Çatkaya'nın, projelerindeki gecikmeler ve taahhütleriyle ilgili ortaya atılan iddialar dikkat çekiyor. Ayrıca, Çatkaya'nın sosyal medya hesaplarından Ankara Büyükşehir Belediye binasının önünde çekilmiş fotoğraflarını paylaşması da konunun daha fazla gündemde kalmasına neden oldu.

Projelerinde vaat ettiği daire sahipliği ve süre konusundaki iddiaların yanı sıra, imarlı araziler üzerinde belirsiz şekilde para toplaması da kamuoyunda eleştirilere neden oldu.

Kaynak: Son Dakika