"İşte Benim Stilim" programıyla tanınan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, geçtiğimiz kasım ayında bir dolandırıcılık şebekesiyle işbirliği yaptıkları iddiasıyla tutuklanmıştı. Ancak Nihal Candan, ciddi sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edildi.

Anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından tahliye edildi. İlk gününü ailesiyle geçiren Candan, ikinci gün dışarıya çıktı ve kuaföre gitti.

Nihal Candan, yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlatırken, "Kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Sık sık psikolojik destek aldık. Bu süreç bana psikolojik olarak zor geldi" dedi.

"Hatalarımız olabilir, doğrularımız olabilir" diyen Candan, "Eğer küçük çocuklara kötü örnek olduysak, özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" şeklinde konuştu.

Cezaevinde neler yaptıklarını da paylaşan Candan, "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardı, alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık" ifadelerini kullandı.

Başkan Kocagöz 11 Haziran'da Hakim Karşısına Çıkacak Başkan Kocagöz 11 Haziran'da Hakim Karşısına Çıkacak

"Bu süreçte hep doktorlarla birlikte oldum. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti" diyen Candan, "En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımda olduğu için şanslıydım. Tabii ki biraz rahatsızım. Sadece nefes darlığı yaşadım ama bu durumu atlattığım için çok mutluyum. Görüşe gidemiyorum çünkü anksiyetem var. Kardeşim de tahliye olduktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak" şeklinde konuştu.

Ayrıca, iş insanları ve futbolcuların da aralarında bulunduğu onlarca kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldığını belirten Candan, "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyordu, dolayısıyla biz de haber izlemiyorduk" diye ekledi.

Kaynak: karar