Eylül ayının gelmesiyle birlikte birçok banka müşterilerine özel yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bankalar arasındaki yarışa şimdi o Garanti BBVA da katıldı. İşte, Garanti BBVA'nın müşterileri için hazırladığı kampanyanın detayları...

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada, şubeye gitmeden bankası müşterisi olarak bireysel kredi kartı başvuru yapanlara, başvuruları onaylandığında 1000 TL bonus hediye edileceği belirtildi.

Söz konusu kampanyaya katılmak isteyenler, başvuruları onaylandıktan sonra yapacakları 1000 TL'lik harcamaya anında 1000 TL bonus kazanacak. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanyaya başvuranlar, Money Bonus kredi kartları onaylandığında 20 Ekim tarihine kadar tek seferde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapmak zorunda.

İstanbullular borç batağında! İstanbullular borç batağında!

BONUS KULLANIM TARİHLERİ

Kazanılan bonuslar 27 Ekim ile 27 Kasım 2023 tarihlerinde kullanılabilecek. Bu tarihler arasında kullanılmayan bonuslar ise 28 Kasım 2023'te geri alınacaktır.

Müşteri bazlı olan kampanyadan her müşteri maksimum 1000 TL bonus kazanabilecek. Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları ve internet harcamaları dahil edilmeyecektir. (karar)

Editör: Haber Merkezi