Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde önemli işler başaran Cimbom'un bu başarısında büyük rol oynayan isimlerden biri şüphesiz Dries Mertens oldu.

N'Golo Kante EURO 2024 Kadrosuna Davet Edildi N'Golo Kante EURO 2024 Kadrosuna Davet Edildi

36 yaşındaki bu yıldız futbolcu, bu sezon Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tete gibi isimlerin beklentilerin altında kalması nedeniyle kendisini ilk 11'de buldu. Mertens, ilerleyen yaşına rağmen müthiş bir performansa imza attı. Bu sezon çıktığı 42 resmi maçta 8 gol atarken, 11 de asist yaptı.

Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden olan Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakma planları yapıyor. Ancak, Okan Buruk, Mertens'in böyle bir karar almasına sıcak bakmıyor. Fanatik'in haberine göre; başarılı teknik direktör, Mertens ile görüşüp 1 yıl daha takımda kalmasını istedi.

Ayrıca, 36 yaşındaki futbolcuyu antrenör kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Belçikalı yıldız teklifi kabul ederse, gelecek sezon Galatasaray'da antrenör/oyuncu olarak kariyerine devam edecek.

Kaynak: Karar