Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiacos ile Georgios Karaiskakis Stadı'nda karşılaştı. İsmail Kartal, Süper Lig maçında olduğu gibi ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Dominik Livakovic kalede, Bright Osayi-Samuel sağ bekte, Rodrigo Becao stoperde, Çağlar Söyüncü ise orta sahada forma giydi. Fenerbahçe'nin ilk 11'i şu şekildeydi: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Krunic, Zajc, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Fenerbahçe'de 4 oyuncu sakatlık sebebiyle Olympiacos maçında forma giyemedi. Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve hazır olmayan Joshua King, maç kadrosuna alınmadı. Kamp kadrosunda bulunan Cengiz Ünder ise bel bölgesindeki ağrı nedeniyle kadroda yer almadı.

Ferdi Kadıoğlu ve Fred, Olympiacos maçına yedek kulübesinde başladı. İsmail Kartal, Ferdi'nin yerine sol bekte Jayden Oosterwolde'yi tercih etti. Sakatlığını atlatan Fred ise ilk 11'de değildi.

Fenerbahçe'nin savunma dörtlüsü, sezon boyunca ilk kez birlikte sahaya çıktı. Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde'den oluşan savunma, ilk kez bir maçta bir araya geldi.

Olympiacos'ta ise Teknik Direktör Jose Luis Mendilibar, Lamia maçının ilk 11'ine göre 4 değişiklik yaptı. Takımda Abbey, Richards, Horta ve Martins'in yerine Carmo, Ortega, Chiquinho ve Fortounis şans buldu.

Karşılaşmaya Yunan taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve bütün biletler satıldı. Ancak Fenerbahçe'nin deplasman yasağı nedeniyle taraftarları tribünde yer alamadı.

Konyaspor'da Fahrudin Ömerovic İle Yollar Ayrıldı Konyaspor'da Fahrudin Ömerovic İle Yollar Ayrıldı

Kaynak: DHA