İstanbul'da Bir Otelde Yangın Çıktı İstanbul'da Bir Otelde Yangın Çıktı

Başakşehir'de yaşanan ve Kapalıçarşı’da işyeri bulunan 34 yaşındaki iş insanı Abdülkadir Altuğrul'un 3 Ocak 2023 tarihinde saat 19.50 sıralarında oturduğu sitede pusu kuran maskeli bir saldırganın silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybettiği olayla ilgili polis çalışması sonuç verdi. Güvenlik kameralarının kaydettiği cinayet anı, saldırganın Altuğrul'un arkasından yaklaşarak başına ateş ettiği görüntülerle belgelendi. İncelemede Altuğrul'un başına 2 kurşun isabet ettiği ve hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri, silahı kullanan kişinin Mazlum B. olduğunu tespit etti ve aranmaya başladı. Ancak daha sonra olaya bağlı olduğu düşünülen 6 kişinin daha olduğu belirlendi. Bu kişiler arasında Abdülkadir Altuğrul’un eşi Hülya A. ve yakın arkadaşı da bulunuyordu. Polis, şüphelileri yakalamak için 21 Şubat 2024 tarihinde İstanbul ve Hakkari’de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda, aralarında tetikçinin de bulunduğu toplam 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin polis işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği açıklandı.

Kaynak: Sözcü