CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da belediye başkanlarını ziyaret etti. Özel, Yunusemre Belediyesi ziyaretinde kardeşinin işsiz olduğunu açıkladı. Özel ayrıca belediyeler için tasarruf genelgesi yayımlayacaklarını da belirtti.

Özgür Özel'in kardeşi Barış Özel için yaptığı açıklama şu şekilde; "İlk kez buradan söylüyorum. Kardeşim Barış Özel Adalet Yürüyüşünden beri işsizdir. Bilmez miyiz İstanbul Belediyesi'nde işe koyalım, Ankara Belediyesi'nde işe koyalım. İş bulursa kendi bulur. Ağabeyi ana muhalefet lideri diye asla kayrılmaz."

''İktidar olacağız Milli Takımı da dünya şampiyonu yapacağız" diyen Özgür Özel'e vatandaştan "Fener'i de yap" yanıtı ''İktidar olacağız Milli Takımı da dünya şampiyonu yapacağız" diyen Özgür Özel'e vatandaştan "Fener'i de yap" yanıtı

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapacağı görüşmeye ilişkin bilgi veren Özel, belediyelerin sorunlarından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uyulmasına kadar önemli konuları ele alacaklarını belirtti.

Özel, "Türkiye'nin dış politikada önemli sorunları var. Ama Alman başbakanı sosyal demokrat. Alman Cumhurbaşkanı sosyal demokrat kökenli, Cumhurbaşkanı seçildiği için partisi üyeliği kaldırılmış durumda. Onlardaki siyasi gelenek gereği. İspanya başbakanı sosyal demokrat." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com