Londra'da Kılıçlı Saldırgan Paniği: Şüpheli Gözaltına Alındı, Metro Seferleri Durduruldu Londra'da Kılıçlı Saldırgan Paniği: Şüpheli Gözaltına Alındı, Metro Seferleri Durduruldu

Korkunç olay Pakistan'ın Belucistan eyaletinde meydana geldi. Polis yetkililerinin ifadelerine göre; Kimliği belirsiz silahlı kişiler Belucistan'da bir yola barikat kurdu.

Araçta bulunan 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı


Barikatı aşmaya çalışan bir araca saldırganların silahlı saldırısı sonucu araçta bulunan 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

OTOBÜSTEN KAÇIRILAN 8 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırganlar daha sonra eyaletin başkenti Quetta'dan İran sınırındaki Taftan şehrine giden otobüsü durdurarak 8 kişiyi kaçırdı. İhbarı gören polis, otoyola yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki köprünün altında kaçırılan 8 kişinin cansız bedenlerini buldu.

BAŞBAKANDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Pakistan Radyosu'nun haberine göre Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, X hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı kınadı ve soruşturma yapılması talimatını verdi. Şerif, kurbanların ailelerine en derin taziyelerini iletti ve onlarla birlikte olduğunu söyledi.

Belucistan Başbakanı Sarfraz Bugti de olaydan büyük üzüntü duyduğunu vurgulayarak, teröristlere karşı sert duruşlarını sürdüreceklerini, teröristlerin hain hedeflerine ulaşamayacaklarını söyledi.

Polis herhangi bir fidye talebinin olmadığını ve saldırıların nedeninin hala bilinmediğini söyledi. Saldırganları arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: karar