Kulüpler Birliği Vakfı, biletlerin elektronik satışı için teknik organizasyon ve altyapı kabiliyetine sahip firmalarla görüşme kararı aldığını duyurdu. Böylece Süper Lig'de uygulanan Passolig elektronik bilet uygulaması sona eriyor.

Kulüpler önümüzdeki sezon maç bilet satışlarını partner firmalarla geliştirilen yerli uygulamalar üzerinden gerçekleştirecek.


BAŞVURULAR KULÜPLER BİRLİĞİ VAKFINA YAPILACAK

Inter şampiyonluğunu 100 bin taraftarla kutladı Inter şampiyonluğunu 100 bin taraftarla kutladı


Unión de Clubes Vakfı'nın basın bülteni, 6654 sayılı Kanun'un elektronik kartlar alanında elektronik kartların ve satış biletlerinin basımı, satışı ve dağıtımına ilişkin yerel uygulamaları hatırlatıyor. 6222 sayılı kulüpler tarafından yürütülmekte olup, şu ifadeler kullanılmıştır:

“Kulüplerimiz, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satış organizasyonunu, anlaşacakları firmalar ile gerçekleştirmek kanaatindedir. Bu doğrultuda bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetine haiz firmalar ile görüşme kararı alınmıştır. Kulüplerimizin bilet satış organizasyonuna talip olacak firmaların Kulüpler Birliği Vakfına başvurularını iletmeleri rica olunur.

Kaynak: karar