En çok dinlenen rapçiler arasında yer alan Sagopa Kajmer'in davalık olduğu eski menajeri Alican Metin Parlak popüler şarkıcı hakkında bazı ithamlarda bulundu. Parlak, Kajmer'in mali müşaviriyle beraber vergi kaçırdığını ileri sürdü.

5 sene süresince Sagopa Kajmer'in menajerliğini yapan Parlak daha önce "Benim, kızlarımın eşimin can güvenliği ve olacak herhangi bir problemden Sagopa Kajmer sorumludur" diyerek bir paylaşım yapmıştı.

Parlak, bu kez de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü rapçiyi hedef gösterdi. Kajmer'i çete mensubu olmakla suçlayan Parlak, şu ifadeleri kullandı: "Ben bile 5 sene senin hizmetini gördüm. 500-600 tL saçını kestirmeye, boyatmaya para ödememek için saçını bile bana kestirdin. TCK'da bile çete olmak için en az 3 kişi lazım. Sen beni çeteden yargılatmaya çalıştın. Asıl çete sensin. Bunu tüm Türkiye bilecek."

Paylaşımın devamında "6 Şubat depreminin ardından bir araya geldiğimizde 'depremle ilgili benim bir kuruşumu harcama. Kimseye yardım yok, devlet halletsin' demiştin. Hatırlıyor musun? İnsanları çok seven ama cahil diyen… 'Ne olacak ya ben uyuşturucudan bile yakalandım. 40 bin dolar verdim, serbest kaldım bana hiçbir şey olmaz' diye söyleyen kimdi? Vergi kaçırıyorsun, yurda en az senede  50 – 60 bin tane kaçak plak sokuyorsun. Dijital gelirlerin hepsini nakit olarak çekiyorsun… Şimdi ben mi çete oluyorum?" ifadelerini kullandı.

Antalya'da camiyi yılanlar bastı Antalya'da camiyi yılanlar bastı

Kajmer tarafından tehdit edildiğini ileri süren Parlak, "Savcılıkta koruma talebim mevcut. Unutmayın kimse devletten, adaletten üstün değildir. Ben ölsem, vurulsam bile bu davadan vazgeçmeyeceğim. Sizin hakkınız yendiğinde, siz tehdit edildiğinizde ailenizle, sevdiklerinle, kendi can güvenliğinizle o zaman beni anlayacaksınız" dedi.

Sagopa Kajmer, cephesinden henüz iddialarla ilgili bir yanıt gelmedi. (karar)

Editör: Haber Merkezi