Tayland'ın Chiang Mai şehrinde bulunan bir otelde gerçekleşen acı olayda, bir grup kadın seminere katılmak üzere bulundukları otelin balkonunda kameraya poz verirken, balkonun çökmesi sonucu ikinci kattan bahçeye düştü.

Kazada, 2'si ağır olmak üzere toplam 13 kadın yaralandı. Olay, otelin güvenlik kameraları tarafından sabah saatlerinde kaydedildi.

Polis Şefi Chalit Thipkham yaptığı açıklamada, Ban Chang Kham Luang ilçesinde yer alan otelde yerel saatle 07.30 civarında gerçekleşen kaza sonrasında 13 kadının yaralandığını belirtti.

İncelemelerde, çöken balkonun binanın imar planında yer almadığının ve sonradan eklenmiş olduğunun tespit edildiğini ifade etti. Bu nedenle otelin işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldığını dile getirdi.

Kazada yaralanan grubun, bölgedeki bir hastanede gönüllü olarak görev yapan kadın sağlık çalışanları olduğu ve bir seminere katılmak üzere otelde bulundukları belirtildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor. (BirGün) 

Büyük Savaşa Bir Adım Kaldı! İsrail Ordusu Mısır Sınırına Yığıldı Büyük Savaşa Bir Adım Kaldı! İsrail Ordusu Mısır Sınırına Yığıldı

Editör: DS Haber