Büyük Savaşa Bir Adım Kaldı! İsrail Ordusu Mısır Sınırına Yığıldı Büyük Savaşa Bir Adım Kaldı! İsrail Ordusu Mısır Sınırına Yığıldı

Zengin koleksiyoncular, Prenses Diana'nın eski subay James Hewitt'e yazdığı ve Amerikalı bir müzayede evinin 1 milyon dolara kadar açık artırmaya çıkardığı 64 aşk mektubunu satın almak için sıraya girdi. Şu anda 65 yaşında olan Hewitt, daha önce mektupları 500.000 £'luk bir kredinin teminatı olarak teklif etmişti.  
T24'ün verdiği bilgiye göre aşk mektupları, 1992 yılına kadar prensesle 5 yıl gizli ilişkisi olan Hewitt'in Körfez Savaşı'nda görev yaptığı dönemi de kapsayan 1989-1991 yılları arasında yazıldı. Prenses Diana'nın el yazısıyla yazdığı mektupların son derece özel olduğu ve halka açıklanması halinde kraliyet ailesini utandıracağı tahmin ediliyor.

Gerçek Annem ve Ben kitabının yazarı Ingrid Seward, mektupların satışı hakkında şunları söyledi:

"James Hewitt, Diana'ya pek çok şekilde ihanet etti, bu da son hakareti oldu. Sanırım Hewitt'in paraya çok ihtiyacı var ve bu mektuplarda bir değer görüyor. Diana üretken bir mektup yazarıydı ama yazdıklarının hiçbiri bu kadar samimi değildi. Hayatının böylesine hassas bir dönemine ait bu notların kamuya açık hale gelmesi düşünülemez." dedi.

Hewitt adına Londra'nın ana müzayede evi Bonhams ile temasa geçen aracı kurum, mektupları Ekim ayında satmayı planladığını söyledi. Spencer ailesinin avukatlarıyla yapılan anlaşmada Hewitt, mektupları güvenli bir yerde saklayacağına, asla satmayacağına ve öldüğünde imha edeceğine söz verdi. Diana daha sonra belgeleri yaktığına inandığı Hewitt tarafından "ihanete uğradığını" açıkladı.

Hewitt ile 1986 yılında nedime Hazel West'in ev sahipliği yaptığı bir partide tanışan prenses, 1995 yılında BBC'de Martin Bashir ile yaptığı röportajda ilişkiyi doğruladı.  
Röportajda prenses "Evet, ona hayrandım. Evet, ona aşıktım. Ama çok hayal kırıklığına uğradım." dedi.

Kaynak: Karar