2023-2024 sezonu başladığı şu sıralarda Avrupa'nın en büyük kulüplerinin sponsoru olan otomobil markaları takımların oyuncularına araba hediye etmeye başladı. Bu hafta sıra Real Madrid'deydi.

BMW, futbolcuların kendi istedikleri modelleri seçmesine izin vererek, her futbolcuya birer tane verdi.

24 futbolcunun aralarında en az 150 bin dolar olan ve fiyatların git gide arttığı otomobillerden oluşan katalogtan seçimlerini yaptı.

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı

Türk futbolcu Arda Güler başta olmak üzere Jude Bellingham, Kepa Arrizabalaga, Thibaut Courtois, Dani Ceballos, Dani Carvajal, Joselu ve Rodrygo Alman markalı araçların en pahalı modellerinden biri olan BMW XM'i tercih etti. Seçilen aracın fiyatı 190 bin dolardan başlıyor. Yani Tl fiyatı bugünkü kurla 5 milyon 300 bin liradan başlıyor.

Takımda en dikkat çeken isim ise fransız futbolcu Aurelien Tchouameni sunulan katalogda en ucuz araç olan BMW i4 eDrive35 modelini tercih etti. 23 yaşındaki genç futbolcu bu modeli seçen tek isim oldu. Seçtiği aracın fiyatı 60 bin dolar.

Carlo Ancelotti, Eder Militao, Vinicius, Lucas Vasquez ve Eduardo Camavinga'ın seçtikleri araç ise BMW i4 M50 oldu. Bu model de 84 bin dolardan başlıyor.

Nacho Fernandez'in seçtiği araç ise i7 xDrive60 oldu. Seçtiği araç 147 bin dolardan başlıyor.

115 bin dolarlık iX xDrive 50 modelini seçen futbolcular ise Andriy Lunin,Toni Kroos, David Alaba, Antonio Rüdiger, Brahim Diaz ve Fede Valverde.

Araçların ufak bir kısmı sadece elektrikli, bazıları ise hibrid. (haber global)

Editör: Haber Merkezi