Süper Lig'in 26. hafta maçında F.Bahçe, Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti.

TV8.5 ekranlarında maçı değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci karşısında İsmail Kartal'ı sert bir şekilde eleştirdi.

Rıdvan Dilmen şu şekilde değerlendirdi: 

Galatasaray Yukatel Adana Demirspor'u Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Pekiştirdi Galatasaray Yukatel Adana Demirspor'u Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Pekiştirdi

"Geçen haftaki kayıp puanda da aynı şekilde Dzeko'yu gole ihtiyacın varken çıkardın. Karagümrük'ten bugünler için aldığın Serdar Dursun'u kadroya almadın. Yarım saat sonra muhtemelen diyeceksin ki, "Devrede konuştum arkadaşlarla, oyuncu değişikliği yaptık" diyeceksin. Eleştiren insanların dediklerini uyguladın sen şimdi."

"FUTBOLA İHANETTİR"

"İrfan Can'ın bu kadroda yedek kalması futbola ihanettir. Artık İsmail Kartal'ın, İrfan Can'ı orta sahada da değerlendirip Cengiz'le beraber oynatması lazım ki artık oynatmak zorunda da kalacak.

İsmail Kartal'ın, Fred gelene kadar İrfan Can'ın orta sahaya çekmesi şart. Fred geldiği zaman da Cengiz, İrfan ikilisinin yan yana oynaması lazım."

"TRANSFER EDİLME SEBEBİNİ GÖSTERDİ"

"Serdar Dursun belki bir daha sezon boyunca oyuna giremeyecek ama bugün transfer edilmesinin sebebini de göstermiş oldu."

"TAKIMI RAHATLATTI"

"Bonucci değişikliği çok doğruydu orta saha yorulunca Djiku'yu bir tık öne aldı ve takımı rahatlattı."

Kaynak: CUMHURİYET