Panathinaikos'un Fatih Terim Kararı: Yolları ayrılıyor Panathinaikos'un Fatih Terim Kararı: Yolları ayrılıyor

Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'da forma terleten Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında 2010 senesinde açılan "tecavüz" davasında taze bir gelişme yaşandı.

ESPN'nin haberine göre; Cristiano Ronaldo, davacı Kathryn Mayorga'ya 2010 senesinde  "sessiz kalması için" 356 bin Euro ödedi. Fakat Mayorga, 2018 yılında ABD'nin Nevada eyaletindeki bir mahkemede davayı ilerletmek için harekete geçti. Davaya bakan yargıç Jeniffer Dorsey'in davanın kötü yönetildiği ve gizli belgelerin kullanıldığını düşünmesinin sonrasında 2022 senesinde dava arşive kaldırıldı.

YENİ TAZMİNAT TALEBİ

Yine ESPN'in haberine göre; Kathryn Mayorga ve hukuk ekibi, kısa süre içinde davanın düşürülmesi kararı için tekrar mahkemeye başvuracak ve Ronaldo cephesinden milyon dolar değerinde yeni bir tazminat talep edecek. Haberde, Mayorga cephesinin mahkemeden Ronaldo tarafından 2010 senesinde imzalanan gizlilik anlaşmasını dikkate almasını isteyeceği belirtildi.

RONALDO TAZMİNAT ALMIŞTI

Cristiano Ronaldo, geçmiş senelerde Mayorga'nın avukatından 300 bin Euro civarında bir tazminat almış ve ilgili avukat görevi kötüye kullanmakla suçlanmıştı. (cumhuriyet)

Editör: Haber Merkezi