Özgür Özel'den Soma Maden İşletmesi Patronu Can Gürkan'a: İki elim yakanda Özgür Özel'den Soma Maden İşletmesi Patronu Can Gürkan'a: İki elim yakanda

Saadet Partisi İstanbul Bahçelievler ilçesinde seçim çalışması yapan üyelerinin bıçaklı saldırıya uğradığını ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na ve parti mensuplarına yönelik hakaret ve tehdit içeren ifadelerin kullanıldığını açıkladı.

Parti tarafından yapılan açıklamada, saldırı sırasında bir partiliye bıçakla zarar verildiği ve şüphelilerin gözaltına alındığı belirtildi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Bugün Bahçelievler ilçemizde İlçe Belediye Başkan adayımız ve arkadaşlar, seçim çalışması ve esnaf ziyareti esnasında, bir esnafa gidiyorlar. Orada uygunsuz sözlerle, küfürlerle muhatap oluyorlar. Dükkanı terk edip caddeye çıkınca da suçlu olan kişi, arkadan bıçakla saldırı yapıyor arkadaşlarımıza. Şükür ki ileri derecede bir durum yok. Suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapılacak. Savcılığa intikal etti. Tabi bu tip durumlar, seçim sathında hiç de arzu etmediğimiz hadiselerdir. Bir kısım siyasilerin yanlış tutumları, seçmenin tutum ve davranışlarını bu yönde etkiliyor. Biz arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ama bu durumu da kabul etmediğimizi, kabul edemeyeceğimizi ifade ediyoruz."

Kaynak: Karar