Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey, bu sabah İstanbul'dan ayrılarak Bayern Münih ile sözleşme imzalamak üzere Almanya'ya gitti.

Başakşehir'den UEFA Konferans Ligi'nde Gol Şovu: La Fiorita'ya 6-1 Başakşehir'den UEFA Konferans Ligi'nde Gol Şovu: La Fiorita'ya 6-1

Bayern'in gönderdiği özel jetle Münih'e gelen Boey'e, antrenörleri Joshua Barnett, Thies Bliemeister ve Bembi Vungbote eşlik ediyor. Alman kulübünün yöneticileri Sacha Boey'i havaalanında karşıladı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Bayern ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Fransız futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçecek.

SACHA BOEY YÜZDE YÜZ MOTİVE

Sky Sports'un haberine göre; Sacha Boey, Alman milli takımında oynamak için yüzde 100 motive olduğunu ve dün takım arkadaşlarını selamlarken, bugünkü Bayern Münih-Augsburg maçında kadroya dahil olmayı umduğunu söyledi.

Ancak 23 yaşındaki futbolcunun TSİ 17.30'da başlayacak karşılaşmaya katılması pek mümkün görünmüyor.


ERDEN TİMUR DETAYI


Haberlerde Boey'in 28-29 milyon euro bedelle Bayern'e transfer olacağı belirtilirken, Bayern Münih sportif direktörü Christoph Freund ile görüşmelerde bulunan Galatasaray başkan yardımcısı Erden Timur, transfer sürecini iyi yürüttüğünü belirtti. Bunun her iki kulüp için de akıllıca bir karar olduğu ve anlaşmaya varıldığı vurgulandı.

83 MAÇTA 4 GOL, 4 ASİST

2021 yılında kiralık olarak kiralandığı Galatasaray'da 83 maça çıkan Sacha Boey, Giallorossi takımına 4 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: NTV SPOR