Şanlıurfa’da İzol aşiretinin önderi iş adamı Cihan İzol’un avukat oğlu Ferman İzol ile iş insanı Celal Özdiker’in kızı mimar Aslı Özdiker, yapılan düğünle dünya evine girdiler.

Genç ikilinin, düğününe İzol aşiret lideri AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Zülfikar İzol, bölgedeki bazı aşiretlerin üyelerinin de aralarında yer aldığı yüzlerce kişi davetliler arasındaydı. Düğünde sıra gecesi ekibi ve şarkıcı Alişan sahne aldı. Düğüne katılan davetliler gelin ve damada paralar yağdırdı.

Sahne alan ekipler destelerce atılan paraları toplayıp, bir sandığa doldurdu. Cebplerindeki bütün dolarları atanlar, aynı şekilde dolar atmaya devam edebilmek için görevlilerden dolar satın aldılar. Orkestra görevlileri düğündeseyyar döviz bürosu gibi Türk liralarını dolara çevirdi.

GELİN TAKILAN ALTINLARI TAŞIYAMADI

İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek İslam dünyasında bugün Berat Kandili idrak edilecek

Gelin Aslı Özdiker'e, toplamda 4 kilogram ağırlığında bilezikler, cumhuriyet altınları, altın kemer, gerdanlık kolye hediye edildi. Takı töreninden sonra halaya davet edilen gelin, bileziklerin, cumhuriyet altınlarının,  kemer, gerdanlık ve kolyenin ağırlığı sebebiyle halay çekmekte zorlandı. Bir süre sonra da hem gelinliğin hemde takıların ağır gelmesi sebebiyle oturdu. (haber global)

Editör: Haber Merkezi