Saray İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Saray ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Ayaspaşa Mahallesi'nde bulunan metruk bir binada yapılan aramada 11 gram eroin ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheli C.B. gözaltına alındı ve yapılan adli işlemler sonucunda sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Müstehcen fotoğraf gönderip,  1,5 milyon lira dolandıran 35 kişi gözaltına alındı Müstehcen fotoğraf gönderip, 1,5 milyon lira dolandıran 35 kişi gözaltına alındı

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde yer alan metruk bir binada gerçekleştirdikleri arama operasyonunda 11 gram eroin ele geçirdi. Operasyon sırasında binada bulunan şüpheli C.B. gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri, C.B.'nin gözaltına alınmasının ardından yapılan sorgulama işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüphelinin adliyeye sevk edildiğini açıkladı. Sulh ceza hakimliğince yapılan değerlendirme sonucunda şüpheli C.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel kolluk kuvvetlerinin başarılı operasyonu ile uyuşturucu madde ticaretine yönelik bir darbe daha vurulmuş oldu. Emniyet birimleri, bu tür operasyonlarla kamu düzenini sağlamaya ve uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi