MİT Operasyonu: Yönetici Düzeyde 15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi MİT Operasyonu: Yönetici Düzeyde 15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

SARIYER'de intihar etmek için denize atlayan kadın, benzin istasyonu personeli ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadının yardımına koşan Vedat Demirel, "Vatandaşlar ayaklarımdan tuttu, beni bırakın. Kadını iki ayağından yakalayıp oradan çıkardım."

Hadise, dün saat 17.00 sıralarında Kireçburnu sahilinde yaşandı. Bahar C. isimli şahıs, benzin istasyonunun tankerlere yakıt ikmali yapmak için kullandığı platforma tırmandı. İsimli kadın bir anda kendini Boğaz'ın serin sularına attı.

Kazayı gören benzin istasyonu çalışanı Vedat Demirel ve çevredekiler kadının yardımına koştu. Yüzme bilmediği için suya dalamayan Demirel, tekneyi bağladığı halatı gerdi. Bahar C. ipi tutmayınca vatandaşlar Vedat Demirel'i ayaklarından yakalayıp astırdı.

Demirel kadını tutarak sudan çıkardı. Denizden çıkarılan Bahar C., ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptıktan sonra Seyrantepe Hamidiye Etfal Araştırma ve Eğitim Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

KADININ DENİZDEN KURTARILDIĞI ANLAR KAMERADA

Olay vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Görüntülerde denizde sırtüstü yatan kadını ve benzin istasyonu görevlisinin halatı sıkmaya çalıştığını görüyorsunuz. Bu sırada ipi tutmayan kadının kollarını hareket ettirerek suyun dışında kaldığını görüyoruz. Görüntülerde ayrıca vatandaşların Vedat Demirel'i ayaklarından tutarak kadını kurtarmak için astığı görülüyor.

KURTARMA ANLARINI ANLATTI

Vatandaşların yardımıyla kadını sudan çıkaran benzin istasyonu çalışanı Vedat Demirel, şunları söyledi: "Araca yakıt veriyordum, bir vatandaş beni aradı ve 'Bir bayan var, intihar etmek üzere' dedi. " ''O oradaydı ve ben koşup onu yakalamaya çalıştım ama ona ulaşamadım.

Sahil Güvenlik geldi ama dalgalardan dolayı kadın buraya geldi. Vatandaşlar beni ayaklarımdan tutup yere indirdiler. Hanımı iki bacağından tuttum ve oradan çıkardık. Ağzı köpürüyordu ama muhtemelen iyidir. "Eğer hayatta kalırsa çok mutlu olacağım" dedi.

Kaynak: HABERLER.COM