Dava, aralarında futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 19 mağdurun dolandırıldığı iki müştekinin iddiasına eklendi. Suçlamalar kabul edildiğinde davadaki davacı sayısı 21 olacak.

MAHKEME DEĞERLENDİRİYOR

Aralarında Denizbank şube müdürü Levent Büyükdere Caddesi Seçil Erzan'ın da bulunduğu 7 sanıklı davayla ilgili olarak İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde iki yeni iddianame hazırlandı. Soruşturmayı yürüten savcılık, Nuray Şengüler ve Deniz Güzel'in açtığı iki yeni suçlamayı mahkeme dosyasına gönderdi. Mahkemenin suçlamaları değerlendirdiği anlaşılıyor.

"İŞARET NURAY ÇOK ZARAR GÖRDÜ"

Banka müdürü Seçil Erzan'ın, şikayetçi Nuray Şengüler'i yalnızca özel müşterilerin katılabileceği gizli bir fonun bulunduğunu söyleyerek aldattığı, bu fona para yatırmaya ikna ederek defalarca para aldığı iddia edildi.

Seçil Erzan, savcılığa verdiği ifadede, Florya şubesindeki eski müşterisi Şengüler'i mağdur ettiğini iddia ederek, şunları söyledi: "Fonun hisselerini alıp satacağıma ve daha fazla para ödeyeceğime söz vererek kendisinden yaklaşık 12 milyon lira aldım. " ama ödeyemedim.

Nuray Abla'nın parasını mutlaka ödeyeceğim. "Benim yüzümden çok acı çekti" dedi.

Erzan, savcılığa verdiği ikinci ifadesinde şunları söyledi: "Nuray Şengüler gerçekten fon vaadiyle zulmettiğim insanlardan biri.

İzmir’de cübbeli biri kadınlara 'cehennemde yanacaksınız' diye bağırdı İzmir’de cübbeli biri kadınlara 'cehennemde yanacaksınız' diye bağırdı

Ondan 10 milyon lira 55 bin dolar aldım. Yani o zamanki hesaplamalarıma göre 55 bin dolar aldım. Bunun 150 bin dolarını kız kardeşine ödedim ama şu anda ona 400 bin dolar borcum var. “Bu parayı parça parça aldım” dedi.

ANNESİNİN KARDİYOLOJİSİNDEN 150 BİN DOLAR ALDI

Seçil Erzan, annesinin kardiyoloğu Deniz Güzel'den de para aldığını söyledi. Erzan, şunları söyledi: "Deniz Güzel bana değerlendirmem için para verdi.

Ben de Deniz Güzel'den 150 bin dolar aldım. Daha doğrusu Deniz Güzel bu parayı Nazlı Can'ın hesabına aktardı. Nazlı Can çok sevdiğim bir arkadaşımdır. “Deniz Güzel benim de yakın arkadaşımdır” dedi.

Kaynak: sözcü gazetesi