61 yaşındaki Seda Sayan, gençleşmek için çeşitli işlemlerden geçiyor. Daha önce de defalarca bıçak altına yatan Sayan'ın yüzü de Fransız askı yöntemiyle gerdirildi. Geçirdiği estetik operasyonları gizlemeyen Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne, boynuna ve dekoltesine enjekte ettirmişti.

Geçtiğimiz günlerde son halini paylaşan Sayan, magazin gündeminde oldukça ses getirmişti. Görünüşüyle ​​genci kendine hayran bırakan Sayan, sünnet derisi enjeksiyonu işleminin çok konuşulanlarını anlattı. Sayan, işlemin tüm detaylarını anlattı.

50 BİN TL'DEN BAŞLAYAN

TV8'de yayınlanan Aramda Kalmasın programında Seda Sayan'ın yaptığı işlem anlatıldı. Programın sunucusu Müge Dağıstanlı, "Ünlüler arasında sünnet derisi enjeksiyonu diye yeni bir akım var. 50 bin TL'den başlıyor ve birkaç seans gerektiriyor. "Küçük çocukların sünnet derisi laboratuvarda çıkarılıp özel işlemlere tabi tutuluyor" dedi.

Ardından Dağıstanlı ortağı Ali Eyüboğlu, "Seda Sayan'daki o çocuklardan aldıkları hücreleri enjekte ettiklerinde mesela 'Bu Bolu doğumlu Ali Eyüboğlu'ndan alındı' mı diyorlar?" “Neden denemiyorsun?” şaka yaptı.

Tarkan : Sokak hayvanlarını öldürmek çözüm değil Tarkan : Sokak hayvanlarını öldürmek çözüm değil


Konunun ardından usta sanatçı Seda Sayan da canlı yayına bağlanarak sürecin detaylarını anlattı.

"DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ DEĞİLDİ"

Seda Sayan, "Ortaya çıkan her şeyi takip ediyorum. Bizler kamuoyunun gözü önünde insanlarız. Bunun çok iyi anlatılması gerekiyor. Bu göründüğü gibi değil. Yeni doğan bebekler hastanede sünnet edildiğinde derileri laboratuvarda yetiştirilir. Bu Sağlık Bakanlığından istendi ve alınan bir şey.

Bu prosedür birkaç yıldır yapılıyor, bunu en son yaptıran benim. İşin ticari kısmını bilmiyorum. İşlemi yapan doktorun yakın arkadaşıyız. Bunu yaparken acıyor mu? Ben çok acı çeken bir kadın değilim. Bu kırmızı, şişmiş alanlar bir saat içinde kaybolur. Ancak asla kimyasal, makyaj vb. kullanmayacaksınız. İki gün için. İşlemin yapılacağı alan tamamen temiz olacaktır. Çünkü canlı hücreler enjekte ediliyor.

Yüzümde canlanma ve temizlik vardı. Bu işlemi tavsiye ediyorum. Biri gelip "İpek benim de ihtiyacım var" dese ben de yapardım. Bu prosedür yara izlerini çok iyi giderir. İnsanların ciltlerinde lekeler ve yara izleri vardır. Bundan şüphe duyanlar var. Bakın hangi ilaç atılacak bir şey haline geldi. Bunların doğru anlatılması gerekiyor. Beni estetik elçi olarak seçmeliler, bunu daha iyi anlatacağım! Belki ben de kendi ellerimle yapabilirim. Ama iki gün suya dokunmamak lazım, çok zor. “Vücudun diğer bölgelerine de yapılabilir ama prosedür bu, söyleyeyim” dedi.

Kaynak: karar