2021-2022 sezonunda Beşiktaş'tan ayrılan ve söz konusu sezondan bu yana herhangi bir kulübe imza atmayan tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni kulübü belli oldu. Başarılı teknik patron o takımın başına geçiyor.

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ı hem Spor Toto Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk kazandıran, bir sonraki sezon ise alınan başarısız sonuçlar sebebşyle Beşiktaş'tan ekipten ayrılan Sergen Yalçın'ın yeni kulübü belli oldu. Başarılı teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz zamanlarda Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile görüşmeler yapmak için Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye giden fakat Azeri temsilcisi ile anlaşma imzalamayarak Türkiye'ye geri gelen Sergen Yalçın'ın ismi son olarak A Milli Takım ile anılmıştı. Montella'nın A Milli Takım'ın başına geçmesiyle bu ihtimalde ortadan kalkarken başarılı teknik direktörün yeni adresi belli oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Las Vegas'ta bir kumarhanede görüntülenen Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri geliyor.

Trendyol Süper Lig'in taze ekibi olan ve henüz Süper Lig'de galibiyetle tanışamayarak küme hattında yer alan Samsunspor, teknik adam Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Karadeniz takımı Sergen Yalçın'ı takımın başına geçirmek için tecrübeli teknik patronla masaya oturdu.

Arda Güler, Real Madrid şampiyonluk maçında ilk 11'de yer aldı Arda Güler, Real Madrid şampiyonluk maçında ilk 11'de yer aldı

Kırmızı-beyazlı ekibin başarılı teknik direkötüre resmi teklif yaptığı öğrenildi. Sergen Yalçın'ın kısa süre içerisinde kırmızı-beyazlı ekibe imza atması bekleniyor. (karar)

Editör: Haber Merkezi