Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Sertab Erener'in son estetik müdahalesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Türkiye'nin sevilen sanatçıları arasında yer alan 59 yaşındaki Erener, yüzündeki değişimle hayranlarını şaşırttı.

Sertab Erener, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı, muayene için gittiği doktor kliniğinden çıkışında fotoğrafçıların objektiflerine takıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta ülkemize giren ve Marmara ile Ege bölgelerinde etkili olan çöl tozu, Sertab Erener'i hasta etti. Sinüzit şikayetleri yaşayan sanatçı, doktor kontrolü sonrası bir eczaneye uğradı.

"Elinde buz jeli ve ilaçlarla dikkat çeken şarkıcı, doktor kontrolünden çıktığını ve ülkemize gelen çöl tozundan etkilendiğini söyledi."

"SİNÜZİT ŞİKAYETLERİ ARTTI"

Sertab Erener, sinüzit şikayetlerinin arttığını belirterek, "Polen, toz, Afrika tozu ne varsa! Genel olarak iyiyim." dedi.

Müzikal çalışmalarıyla ilgili sorulara ise "Sokakta albüm konuşmayalım, başka zamana" diyerek yanıt veren Erener, evine doğru şoförlü aracıyla yol aldı.

ABD'li model Hailey Bieber anne olacak ABD'li model Hailey Bieber anne olacak

12-39

Bu son estetik müdahalesiyle Erener'in görünümünde yaşanan değişim, hayranlarını şaşırtırken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Editör: Ds Haber